Migren için Biyofrekans Terapisi Desteği

Migren için Biyofrekans Terapisi Desteği

Yaşamın olmazsa olmazlarından ve günümüzde bir nebze daha fazla baş etmek zorunda kaldığımız stresli yaşam dinamikleri vücudumuzda çeşitli etkiler yaratabiliyor.

Migren de bunlardan biri. 

Migren Nedir?

Beyinde bulunan sinirler ile kan damarlarında meydana gelen bazı değişimlerin neticesinde görülen bir baş ağrısı şekli olan migren son yıllarda artış gösteren bir sağlık sorunudur.

Özellikle kadınlarda 3 kata kadar daha fazla görülen migren, şiddetli ağrılara, ışık ve sese karşı duyarlılığa neden olabilmektedir.

Migrenin Nedenleri Nelerdir?

Yaşam koşullarını migrene neden olan ana başlık olarak değerlendirebiliriz. Bunu açacak olursak eğer, stresli iş ortamı ya da günlük yaşam, sağlıksız beslenme, gıda intoleransları, tuzlu ve işlenmiş gıdaların tüketilmesi, alkol tüketimi, fazla kafein alımı ve bazı ilaçlar migrene neden olabildiğini görürüz.

Tüm bunların yanında bazı hormonal değişimler, kafa travmaları, elektromanyetik dalgalar ve genetik faktörler de rol oynayabilmektedir.

Migrenin Belirtileri Nelerdir?

Migren atağı başlamadan birkaç gün önce, vücut sinyaller verebilir. Bunu anlamak için vücudumuzun verdiği mesajları iyi anlamamız gerekmektedir. 

Örneğin;

  • Kabızlık,
  • Gerginlik,
  • Aşırı yeme isteği,
  • Depresyon,
  • Hiperaktivite

gibi bazı belirtiler migren ataklarından önce ortaya çıkabilmektedir. Bu belirtiler herkeste aynı olmayabileceği gibi sadece bir ya da birkaçı görülebilmektedir.

Migren atakları birkaç saat ile 3 gün arasında bir süre boyunca devam edebilmektedir. Atak yaşayan kişi migren geçtikten sonra kendini bitkin hissedebilir.

Biyofrekans Terapisi ve Migren

Migrene karşı bazı ilaçlarla ve kişinin kendini yönlendirmesi ile geçici çözümler bulunabilir. Kullanılan tedavilere destek olarak ise Biyofrekans Terapisi önemli bir yöntemdir.

Sağlıkta yeni çağın habercisi olarak görülen Biyofrekans terapisinde, kullanılan cihazlar ile hücreler arası bilgi düzeyine etki edilebilmektedir. Biyofrekans terapi sistematiğinde 400 kadar hastalık için terapi protokolü bulunurken migren de bunların içerisinde yer almaktadır.

Biyofrekans terapisi yardımıyla hücreler arasında bulunan iletişimin bozulmasına sebep olmuş yabancı frekanslar ve vücudun üzerinde bulunan tüm stres faktörleri ortadan kaldırılır. Ardından düzgün işlemeye başlayan vücut daha sağlıklı olur. 

Sonuç olarak;

İlaçla ya da diğer yöntemlerle migren tedavisi amaçlanırken, siz de Biyofrekans Terapi Sistematiği’nde bulunan Trikombin ve Diamond Shield Zapper cihazlarıyla buna destek olabilir ve migrenin önüne geçebilirsiniz.

Seminerlerimiz, ürünlerimiz ve diğer çalışmalarımız hakkında detaylı bilgi almak için siz de 02566183605 ve 05458576919 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

Bizi aynı zamanda instagram üzerinden de takip edebilirsiniz: @biyofrekans_sistemleri

Sağlıkla kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir