Biyofrekans Terapisi Kanser Tedavisine Destek Olabilir Mi?

Titreşim Tıbbı insan vücudunda çevresel/dışsal etkilerle normalin dışına çıkmış elektromanyetik yapının normale getirilmeye çalışılmasıdır. Bu şekilde hastalanmış organ veya sistemin tedavisine yardımcı olunabilmesi amacıyla kullanılan bir yöntemdir.

Titreşim Tıbbı uygulamaları tekniklerini anlayabilmek için canlıyı biyolojik bir makine olarak kabul etmek gerekiyor. Çeşitli vücut sistemleri iç içe, birbirleriyle beraber çalışmaktadır.

Biyofrekans terapisi ve kanser tedavisi
Frekans terapisi kanser tedavisine destek olabilir mi?

Canlı türlerinin içerisinde insanı göz önüne aldığımızda ise durum biraz daha karmaşık hale gelmektedir. Çünkü insanda duygu ve düşüncelerin kontrol edici etkileri bulunur ve bu etkiler de bahsedilen karmaşık sistemin içine dahildir.

Biyofrekans sistemi birçok hastalığın terapisine destek olabilmektedir. 35 yıldan beri var olan bu Alman teknolojisi ile günümüzde yaklaşık 400 endikasyon için terapi protokolü belirlenmiştir. 

Bu hastalıklardan biri de çağımızın en önemli hastalıklarından olan kanserdir.

Biyofrekans sistemi ile kanser hastalarının iyileşmesi mümkün müdür?

Kanser tedavisinde biyofrekans ile destekleyici terapi örnekleri bulunmaktadır. Örneğin kemoterapi ve radyoterapi gibi diğer kanser tedavilerinin olumsuz yan etkileriyle baş etmek için Biyofrekans terapi sistemi kullanılabilmektedir. 

Ameliyat öncesinde ve sonrasında verilen frekans terapisi, doku iyileşmesine, detoks organlarına ve bağışıklık sistemine destek amaçlı kanser tedavisine dahil edilebilir.

İleri derecede karaciğer kanseri olan hastalar üzerinde yapılan erken denemeler, düşük seviyeli alanların tümörleri küçültebileceğini gösteriyor.

Kanser tedavisinde biyofrekans terapilerinin olumlu desteği ile etkili birçok bilimsel çalışma bulunmakta ve yapılan çalışmaların sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

Gao ve Li, (2013), yaptıkları çalışmada Biyofrekans terapisi ile birincil kanser ve metastaz arasındaki ilişkinin açıklanabilmesi için bir hipotez ile ortaya koymuştur. Bu Biyofrekans (Biyorezonans) hipotezine göre, metastazın nasıl, ne zaman ve nerede meydana geldiği açıklanabilmektedir. Bu nedenle, kanser metastazının bireysel tahmini, önlenmesi ve tedavisi için önemli etkileri olduğu ortaya konmuştur.

Yeni sağlık çağının habercisi olarak tanımladığımız Biyofrekans terapi sistemi birçok hastalığın tedavisine destek olabildiği gibi kanser hastalığı için de hepimize umut aşılıyor. Yapılan çalışmalar bize güzel yarınlar vadediyor.

Biyofrekans Sistemleri, çalışmalarımız, seminerlerimiz hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Sağlıkla kalın! 

İlginizi çekebilir: Biyofrekans Terapisi Hangi Hastalıklara Destek Olmaktadır?
Blog yazılarımızdan anında haberdar olmak için email bültenine aşağıdaki forma email adresinizi girerek ücretsiz abone olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir