Frekans terapisi hastanın kendisi tarafından uygulanabilir mi?

Daha önceki blog yazılarımızda da bahsettiğimiz üzere frekans terapisi bir hekim öncülüğünde Trikombin gibi terapi cihazları ile gerçekleştirilmektedir. Hastanın gerekli muayeneden sonra nasıl bir terapi alacağı hekim tarafından belirlenmekte ve genellikle haftada bir kez olacak şekilde hasta kliniğe gidip frekans terapisini almaktadır. Titreşim tıbbı periyodik çalışmalar gerektirdiği için bu düzene uyulması gerekir. 

Hasta kliniğe gidemeyecek durumda ise ne yapabilir?

Bazı durumlarda hastalar yaşlılık, seyahat uygunsuzluğu ya da herhangi bir nedenden dolayı kliniğe gidemeyecek durumda olabilir. İşte böyle durumlar için frekans terapisini kendi kendilerine uygulayabilmeleri için portatif cihazlar bulunmaktadır.

Alman Mannayan firmasının ürettiği Diamond Shield Zapper gibi cihazlar hastanın kendi başına frekans terapisi uygulayabilmesi için geliştirilen, kullanımı kolay, taşınabilir cihazlardır. Cihaz hasta kullanmadan önce yine hekim tarafından gerekli tetkikler yapılır.  Hastada “hangi mikroplar var, alerjenler neler, intoleransı nedir?” gibi sorulara cevap bulunur ve hastalığa uygun bir terapi sistematiği geliştirilir.  Sonrasında uygun frekanslar ile bir terapi uygulama şeması hazırlanır. Alınacak olan terapiler ise cihaz içerisine bir çip kart yardımı ile yüklenip uygulamaya hazır hale getirilir 

Farklı terapi programları da bulunuyor

Sonrasında bu cihaz yardımıyla hasta tarafından evde çok basit bir şekilde frekans terapisi alınabilir. Bu sayede kliniğe gitmek zorunda kalmaz. 

Bu pratik yöntem gerçekten birçok hasta için bulunmaz bir nimet. Türkiye’de birçok yerde Trikombin cihazını kullanan hekim ve klinik sayısı gün geçtikçe artıyor ancak bulunduğunuz ilde henüz yoksa ya da o ilin dışındaki bir yerleşim yerinden geliyorsanız bu terapiler sırasında geliş gidişlerle ilgili de zorlayıcı durumlar söz konusu olabilir.. Diamond Shield Zapper cihazları ise bu noktada büyük bir ihtiyacı giderebilir. 

Diamond Shield Zapper cihazı içerisindeki frekanslar silinip güncellenebilir ve yeni frekanslar yüklenebilir. Sabit kayıtlı çip kartlar hastaya özel olarak da hazırlanabilinir. 

Frekans terapilerini hastalar Diamond Shield Zapper ile kendileri uygulayabilirler.

Ecza dolabında hep bulunsun 

Belirli bir hastalıktan muzdarip olan hastanın Diamond Shield Zapper cihazı ile tedavisi bittikten sonra kişi cihaz içerisindeki faydalı ve çokça ihtiyaç duyulan diğer programları da kullanmaya devam edebilir.

Örneğin;

  • Enerji dengeleyici
  • Bağışıklık sistemini güçlendirici
  • Ağrı giderici

gibi bazı programlar sayesinde, doktorunuza da danışarak, bu cihazı gündelik hayatınıza dahil edebilirsiniz. Aslında herkesin evinde bir ilk yardım ürünü olarak bu pratik cihazın bulunmasında fayda bulunuyor. Bu sayede Zapper, destek terapi cihazı olarak sürekli kullanılabilir.

Topraklama Mucizesi

Zapper cihazlarının bir iyi özelliği ise topraklama yapabiliyor olması. Malum, elektromanyetik kirliliğin üst düzeyde olduğu bir çağda yaşıyoruz. Elektromanyetik alanlardan korunmak için hem bazı koruyucu ürünleri kullanmak hem de zaman zaman topraklama mucizesinden yararlanarak vücudumuzu adeta yenilememiz gerekmektedir.

Diamond Shield Zapper topraklama özelliği olan kablosu ile prize takıldığında hem mevcut terapiyi alabilir hem de eş zamanlı topraklama yapabilirsiniz. Böylece bir taşla iki kuş vurarak sağlığınızı oturduğunuz yerden korumaya devam edebilirsiniz.

Diamond Shield Zapper cihazları hakkında bilgi almak ve kampanyalardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

İlginizi çekebilir: Alerji mi Corona Mı?
Blog yazılarımızdan anında haberdar olmak için email bültenine aşağıdaki forma email adresinizi girerek ücretsiz abone olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir