Sağlığınızı ve Enerji Dengenizi Korumayı Kolaylaştıran Bir Teknoloji ile Tanışmak İster Misiniz?

‘‘Gün boyu yorgun, huzursuz ve hasta hissediyorum kendimi. Onca ilaç, vitamin, gıda takviyesi kullanmama rağmen rahatsızlıklarım bir türlü sona ermiyor.’’

Yukarıdaki cümleyi siz de sık sık söylüyor veya etrafınızda duyuyorsunuz değil mi? Klasik Tıp her ne kadar büyük gelişmeler kat etmiş olsa da, bu şikayetlerin kalıcı çözümünü hala bulamamıştır. Klasik Tıp hastalıkların semptomları ile çok fazla zaman harcarken, hastalığa sebep olan faktörlerin çoğunu  gözden kaçırabilmektedir. İşte tam bu devrede Tamamlayıcı Tıbbın ana kollarından biri olan Titreşim Tıbbı devreye giriyor. Çünkü Titreşim Tıbbı, bir diğer deyişle Frekans Tıbbı, hastalığa sebep olan faktörlerle meşgul olur. Ve bu etkenleri ortadan kaldırıp vücudun kendi kendini onarmasının yolunu da açmış olur. Bununla da kalmaz, o hastalığın bir daha ortaya çıkmasından da koruyabilmektedir.

Peki Frekans Tıbbı bunu nasıl yapıyor?

İnsan vücudundaki enerji alanı aynı zamanda elektromanyetik bir alandır. Uzun yıllar bilim insanlarının yaptığı çalışmalar sonucunda, insan vücudundaki tüm sağlıklı organların genel frekans değerleri tespit edilmiştir. Bu frekans değerini bozan etkenler tespit edilerek, hastalığı yaratan faktörlerin ortadan kaldırılması ile organ iyileşmeye başlar. Tıpkı insan vücudundaki tüm frekans değerlerinin bilinmesi gibi, hastalığa sebep olan faktörlerin de (Parazit, bakteri, virüs, ağır metaller vd..) frekans değerleri bilinmektedir.

Sağlığınızı ve Enerji Dengenizi Korumayı Kolaylaştıran Bir Teknoloji: Zapper
Diamon Shield Zapper

Titreşim Tıbbı dahilinde hareket eden Biyofrekans Test ve Terapi Sistematiği,  insan vücudunun sahip olduğu enerji alanını, frekanslar boyutunda inceleyen ve düzenleyen tamamlayıcı bir tıp dalıdır. Biyofrekans Sistematiği aracılığıyla terapileri gerçekleştirmek için tıbbi cihazlardan faydalanmak gerekmektedir.  İşte bu cihazlardan birisi de, hastaların kendilerinin kullanabileceği, taşınabilir bir tıbbi cihaz olan Diamond Shield Zapper.

Pisagor’un teorilerini baz alarak araştırmalar yapan Alman bilim insanı Alan E. Baklayan, frekanslar ve vücuttaki organ sistemleri ile meridyenler arasında tam bir matematiksel ilişki olduğunu keşfetmiştir. Bunun neticesinde on senelik araştırma ve ön çalışma sonrası Dr. Hulda Clark‘ın Zapper teknolojisini temel alarak yepyeni bir Zapper teknolojisine imza atmıştır.

Topraklama Sistemi sayesinde terapi olumlu sonuç veriyor

Dr. Hulda Clark, patojenlerin, insan sağlığı için tehlikelerini araştırırken insan vücuduna zarar vermeden tüm patojenleri yok eden Zapper cihazını keşfetmiştir. A. Baklayan, Clark Zapper cihazının özelliklerini geliştirip, teknolojisini en üst düzeye taşıyarak Diamond Shield Zapper cihazını insanlığa sunmuştur. Özellikle cihaz için gerçekleştirdiği topraklama sistemi sayesinde, vücutta biriken zararlı enerjinin toprağa iletimi gerçekleştirilir ve terapinin olumlu sonuç vermesi sağlanmış olur.

Vücudumuzun enerji akışında bir blokaj veya başka bir problem varsa, o bölgeden yayılan frekans bilgisini düzenlemek için vücudun belirli bölgelerine yerleştirilen Zapper elektrotları ile uygun frekans sinyalleri kişiye gönderilir. Böylece hücrelerin elektrik potansiyelleri düzenlenir, vücudun manyetik kalitesi değişmeye başlar ve iyileşme sağlanır.

Evde, ofisinizde kendi kendinize terapiler uygulayabileceğiniz Diamond Shield Zapper cihazı modellerini kullanmak çok kolaydır. Ayrıca içerisinde hazır bulunan programlar sayesinde tüm ailenizin tüm akut rahatsızlıklarını giderebilirsiniz.

Diamond Shield Zapper teknolojisi, bütün kronik hastalıklarda, doktor kontrolünde hazırlanan hastaya özel çip kart sistemlerini kullanarak sağlığınıza kavuşmaya destek olan güçlü bir tıbbi cihazdır.

İlginizi çekebilir: Frekans Terapisi Hastanın Kendisi Tarafından Uygulanabilir mi?
Blog yazılarımızdan anında haberdar olmak için email bültenine aşağıdaki forma email adresinizi girerek ücretsiz abone olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir